Ce este OptiHeart si la ce te ajuta

Optiheart capsule pentru îmbunătățirea vederii, este un produs care ajută la îmbunătățirea sănătății ochilor. Aceste capsule conțin ingrediente specifice care îmbunătățesc funcția vizuală și contribuie la bunăstarea ochilor.

Principalele cauze ale problemelor oculare

Cei mai mulți oameni au probleme oculare la un moment dat sau altul. Unele sunt minore și se rezolvă de la sine sau pot fi tratate cu ușurință la domiciliu. Altele necesită îngrijirea unui specialist.

Indiferent dacă vederea dvs. nu mai este ceea ce a fost sau nu a fost niciodată atât de bună, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă restabili sănătatea ochilor .

Vedeți dacă vreuna dintre aceste probleme comune vă sună familiar. Și consultați-vă întotdeauna medicul dacă simptomele sunt foarte grave sau nu dispar în câteva zile.

Oboseala ochilor

Oricine citește ore întregi, lucrează la calculator sau conduce pe distanțe lungi știe acest lucru. Acest lucru se întâmplă atunci când vă suprasolicitați ochii . Ei obosesc și au nevoie de odihnă, la fel ca orice altă parte a corpului.

Dacă ochii tăi sunt suprasolicitați, acordă-le puțin timp liber. Dacă sunt încă obosiți după câteva zile, consultați-vă medicul pentru a vă asigura că nu este vorba de o altă problemă.

Ochi roșii

Ochii tăi sunt injectați cu sânge. De ce?

Suprafața lor este acoperită de vase de sânge , care se dilată atunci când sunt iritați sau infectați. Acest lucru dă ochilor dumneavoastră un aspect roșu.

Oboseala ochilor poate face acest lucru, la fel ca și nopțile târzii, lipsa de somn sau alergiile . Dacă traumatismul este cauza, consultați-vă medicul.

Ochii roșii pot fi un simptom al unei alte afecțiuni oculare, cum ar fi conjunctivita ( ochiul roz ) sau daunele provocate de soare din cauza faptului că nu ați purtat ochelari de soare timp de ani de zile. Dacă picăturile oftalmologice fără prescripție medicală și odihna nu rezolvă problema, adresați-vă medicului dumneavoastră.

Ce este Optiheart și la ce se utilizează

Capsulele de recuperare a vederii Optiheart sunt un produs special dezvoltat pentru a restabili și îmbunătăți vederea. Aceste capsule conțin o combinație de ingrediente selectate care acționează sinergic pentru a susține sănătatea ochilor, a reduce oboseala ochilor și a îmbunătăți funcția generală a vederii. Optiheart a fost dezvoltat pentru a oferi un sprijin optim pentru cei care doresc să mențină și să restabilească claritatea și calitatea vederii.

Indicații terapeutice

Capsulele Optiheart pentru refacerea vederii pot fi utilizate pentru următoarele afecțiuni:

Probleme de vedere legate de vârstă: Capsulele Optiheart sunt deosebit de utile pentru persoanele care se confruntă cu probleme de vedere legate de vârstă, cum ar fi degenerescența maculară legată de vârstă (AMD) sau cataracta.
Oboseala ochilor: dacă petreceți mult timp în fața ecranelor digitale, cum ar fi calculatoarele sau dispozitivele mobile, capsulele Optiheart pot ajuta la ameliorarea oboselii oculare și la reducerea uscăciunii ochilor.
Deficiența de nutrienți: dacă sunteți deficitar în nutrienți importanți pentru sănătatea ochilor, cum ar fi vitamina C, vitamina E, zinc sau luteină, capsulele Optiheart pot oferi un sprijin nutrițional țintit pentru a îmbunătăți vederea.
Prevenire: chiar dacă nu aveți încă probleme vizibile la nivelul ochilor, capsulele Optiheart pot fi utilizate profilactic pentru a menține sănătatea ochilor și a preveni afecțiunile viitoare.

Prospectul – Cum se utilizează Optiheart?

Citiți cu atenție întregul prospect înainte de a utiliza acest medicament, deoarece conține informații importante pentru pacienți.

Mod de administrare, dozaj

Pentru a utiliza corect capsulele Optiheart, urmați instrucțiunile de mai jos:

 • Luați o capsulă pe zi: Luați o capsulă Optiheart pe zi cu un pahar de apă, de preferință la masă.
 • Urmați instrucțiunile producătorului: Citiți cu atenție instrucțiunile de pe ambalajul Optiheart și respectați instrucțiunile de dozare și consum al produsului.
 • Fiți regulat: Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă să luați Optiheart capsule în mod regulat, de preferință la aceeași oră în fiecare zi.
 • Păstrați corect: Păstrați capsulele Optiheart într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui și de sursele de căldură și umiditate.
 • Compoziția Optiheart – Ingrediente active

Iată o listă a ingredientelor Optiheart și a acțiunilor acestora:

 • Luteină: Luteina este un carotenoid prezent în mod natural în ochi, în special în macula, care ajută la filtrarea luminii albastre dăunătoare și protejează retina de deteriorarea radicalilor liberi. Luteina este cunoscută pentru efectele sale protectoare asupra sănătății ochilor.
 • Zeaxantina: Zeaxantina este un alt carotenoid care se găsește în macula ochiului. Aceasta are proprietăți antioxidante și ajută la protejarea celulelor de efectele dăunătoare ale radicalilor liberi generate de lumina albastră și de alți factori de mediu.
 • Vitamina C: Vitamina C este un antioxidant puternic care ajută la reducerea stresului oxidativ în ochi. De asemenea, contribuie la formarea colagenului, care este important pentru sănătatea vaselor de sânge din ochi.
 • Vitamina E: Vitamina E este un antioxidant care protejează celulele de atacul radicalilor liberi. S-a demonstrat că joacă un rol în prevenirea bolilor oculare legate de vârstă, cum ar fi degenerescența maculară.
 • Zinc: Zincul este un mineral esențial pentru sănătatea ochilor. Acesta este implicat în producerea melaninei, un pigment care protejează ochii de lumina nocivă. În plus, zincul joacă un rol cheie în metabolismul antioxidant din organism.
 • Seleniu: Seleniul: Seleniul este un mineral care contribuie la protecția celulelor împotriva deteriorării radicalilor liberi. Acesta joacă un rol important în sănătatea generală a ochilor.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *